Tulosvedossa kannattaa tehdä otteluanalyysi pitkälle samalla tavalla kuin pitkävedossakin. Tulosvedon oteluanalyysiss¡a kannattaa huomioida erityisesti koti- ja vierasmaalit sekä keskinäisten otteluiden lopputulokset. Otteluanalyysin perusteella sitten saadaan todennäköisyydet joukkueiden maalimäärille.
Ylikertoimia kannattaa etsiä etenkin Betfair-vedonlyöntipörssistä. Vedonlyöntipörssissä pelaajat usein suosivat liikaa omia suosikkijoukkueitaan, ja muiden kannalta syntyy siis hyviä ylikertoimia. Itselle voi myös sada ylikertoimen tarjoamalla muille pelaajille alikerrointa. Kaikki pelaajat eivät vedonlyöntipörssissä ole myöskään tarpeeksi perehtyneitä otteluanalyyseihin tai todennäköisyyksiin, ja tästä voi itse ottaa hyödyn irti.

Aina pelatessa kannattaa myös ottaa huomioon panosten suuruus pelikassaan nähden, ja pitää kirjaa peleistä jotta voi helposti nähdä, tuottaako pelaaminen tulosta vai tappiota. Hyvä tapa oikean panoskoon määrittämiseksi on Kellyn kaava, joka on seuraavanlainen: Panoksen suuruus = (p*k-1) / (k-1). Panoksen suuruus tarkoittaa prosenttimäärää koko pelikassasta, p tarkoittaa tuloksen toteutumisen todennäköisyyttä ja k tuloksen kerrointa. Esimerkiksi jos käytössä on 1000 euron pelikassa ja pelaaja veikkaa tulosvetoa jalkapallosta. Otteluanalyysin avulla pelaaja on tullut siihen tulokseen, että 1-1 tuloksen todennäköisyys on 1/10 eli 10%. Vedonlyöntitoimisto tarjoaa tälle tulokselle kertoimeksi 12, joten tässä tapauksessa Kellyn kaavaan sijoitetaan p:n paikalle 0,1 ja k:n paikalle 12, eli näin: (0.1*12-1) / (12-1) = 0,0181818. Tämän perusteella kohdetta tulisi siis veikata 1,8 prosentilla koko pelikassan koosta, eli jos pelikassana on 1000 euroa, veikataan 18 euron panoksella.

Hyvän pelipaikan valitseminen on myös tärkeää, ja esimerkiksi erilaisista vedonlyöntisivustoista voi löytää helposti tietoa ja arvosteluita netistä aiheeseen perehtyneiltä sivustoilta. Pelatessa kannattaa myös muistaa, että tappiollisia kausia tulee jokaiselle, ja tarkalla taustatyöllä ja kärsivällisyydellä voi päästä tuloksiin.

Categories: Main