LeoVegas tunnetaan jännittävänä nettikasinona, joka etenkin tarjoaa parhaat ja monipuolisimmat pelit mobiilissa. Se on kuitenkin laajentanut sivustonsa koskemaan myös vedonlyöntiä, ja onnistuukin tässä hienosti, sekä PC:llä että mobiilissa pelaavien iloksi.

LeoVegas Vedonlyönti on jännittävätunnelmainen ja näyttävä pelisivusto, jolla kelpaa laittaa vetoja menemään ja seurata tuloksia. Siinä on taattua LeoVegas tunnelmaa, ja lajeja sekä kohteita on tarjolla runsaasti, aina tavallisista jalkapalloista ja jääkiekoista vaikkapa krikettiin ja viihdekohteisiinkin. Sivustolla toimiminen on selkeää ja asiallista, vaikka hauskuuttakin sen teemasta ja ulkoasusta löytyy. Vedonlyöntiä harrastetaan sekä tavallisesti että livenä, ja pelaajan on helppo etsiä sivustolta haluamansa ilman mitään sen kummempaa hakemista, sillä käyttäjäystävällisyyteen on panostettu hienosti. Sivuston ulkoasu noudattaa LeoVegasin omaa tunnelmaa ja teemaa, joka onkin siitä aina tehnyt aivan erityisen pelipaikan, ja sen ansiosta LeoVegas Vedonlyönti on nopeasti kerännyt oman kannattajajoukkonsa. Itse vedonlyöminen käy mukavasti, ja sivusto tarjoaa myös erityisiä tehostettuja kertoimia, jotka tuovat lisää jännitystä kenen tahansa pelaamiseen.

LeoVegasilla on pelilisenssinsä Maltalla, joten sen tietää toimivan aina eurooppalaisten sääntöjen mukaan, ja pelisivustoa myös valvotaan tarkasti. Kaikki voitot ovat suomalaisillekin verottomia, ja sivusto käyttää kaikkia asianmukaisia suojauksia ja salauksia varmistaakseen turvalliset rahansiirrot sekä asiakkaiden henkilökohtaisten tietojen pysyvän turvassa. Talletuksia voikin tehdä esimerkiksi seuraavilla tavoilla: Visa, Mastercard, Trustly, Zimpler, Neteller, Skrill, Paysafecard ja pankkisiirrot. Nostot pyritään aina käsittelemään niin pikaisesti kuin vain mahdollista, jotta pelaajat pääsevät nauttimaan ansaitsemistaan rahoista haluamillaan tavoilla.

Categories: Main