Vedonlyöntibonukset ovat erittäin tärkeä osa vedonlyöntiä netissä, ja LeoVegas tarjoaakin uusille pelaajilleen mahdollisuuden 100% bonukseen 50 euroon saakka tervetulobonuksena. Pelaaja voi siis tallettaa haluamansa summan ja saada pelirahaa sitten kaksinkertaisesti, kuitenkin enintään 50 euroa bonusta. Eli suurin mahdollinen bonus saadaan tallettamalla tasan 50 euroa, jolloin pelaaja saa toiset 50 euroa bonusta ja yhteensä pelattavaa siis 100 euron edestä. Tietenkin pienemmänkin summan voi halutessaan tallettaa, jolloin myös se saadaan kaksinkertaisena pelattavaksi. Tämä bonus on saatavilla ainoastaan uusille asiakkaille, ja pelaajan tulee rekisteröityä sivustolle ensimmäistä kertaa. Bonukseen oikeuttava minimitalletus on 10 euroa, ja bonus on kierrätettävä vähintään 5 kertaa kohteissa, joiden kerroin on vähintään 1,5.

Tämä oli vedonlyönnin tervetulobonus, mutta muitakin etuja on saatavilla. Esimerkiksi nyt on menossa sellainen jännittävä kampanja, että mitä enemmän pelaaja lyö vetoa jalkapallon EM-kilpailuissa, sitä suuremman korotetun kertoimen LeoVegas antaa pelaajalle 10 heinäkuuta käytävään finaaliin. Myös ilmaisvetoja on luvassa, ja tietyissä otteluissa on käytössä sellainen etu, että jos peli onkin 90 minuutin kohdalla 0-0, hävinneet pelaajat saavat panoksensa takaisin aina 25 euroon asti. Myös ammattilaisen näkemystä päästään hyödyntämään omissa vedoissa, kun Tuomas Virkkunen analysoi pelejä paikan päältä Ranskasta, ja jakaa ajatuksensa LeoVegasin kanssa.

Sitten LeoVegasilla on vielä oma VIP-ohjelmansa, jossa ovat kaikki pelaajat mukana. Pelaajien tulee vain valita profiilistaan, että ottaa vastaan LeoVegasin markkinointia, ja VIP-ohjelman avulla osallistutaan kuukausittaisiin palkintoarvontoihin, saadaan syntymäpäiväyllätyksiä ja muita hauskoja etuja. Kuukausittaisessa palkintoarvonnassa voidaan voittaa muun muassa uusimpia Apple-tuotteita ja muuta hauskaa.

Categories: Main