Rahansiirrot käyvät Guts vedonlyönnissä asiallisesti ja luotettavasti, sillä se käyttää kaikkia asianmukaisia suojauksia ja salauksia, joiden avulla rahaliikenne on turvallista. Tallettamiseen hyväksytään monia vaihtoehtoja, ja pelaaja voikin tehdä talletuksensa käyttämällä jotain seuraavista maksutavoista: Visa, Mastercard, Trustly, Euteller, Skrill, Neteller, paysafecard tai muut luottokortit. Talletusten minimisumma on kaikilla tavoilla 10 euroa, mutta pelaajan kannattaa ottaa huomioon, että esimerkiksi jos tervetulobonuksesta haluaa hyötyä, talletuksen tulee olla vähintään 20 euroa. Suurin mahdollinen talletussumma riippuu valitusta maksutavasta, ja esimerkiksi luottokorteilla se on 5000 euroa, kun taas paysafecardilla voidaan tallettaa korkeintaan 200 euroa ja Eutellerillä 1000 euroa.

Myös sujuviin kotiutuksiin panostetaan, ja ne pyritäänkin käsittelemään aina kahden tunnin kuluessa pyynnöstä. Kotiuttamiseen hyväksytään seuraavat tavat: Skrill, Visa, luottokortit, Neteller, Trustly ja paysafecard. Kaikkein nopeimmiten rahat saa itselleen käyttämällä jotain nettilompakkoa, kun taas luottokorteilla voi rahojen siirtymiseen mennä muutamakin päivä. Pelaajan kannattaa myös huomata, että ainoastaan Trustlyn käyttäminen on kokonaan ilmaista, ja muilla tavoilla peritään pieni käsittelymaksu. Tämä on Skrill, Neteller ja paysafecardilla aina 2,5 euroa, kun taas luottokorteilla 2,5% nostettavasta summasta. Pienin mahdollinen nosto on kaikilla tavoilla aina 20 euroa, ja enintään voidaan nostaa 5000 euroa, paitsi paysafecardilla, jolla voidaan nostaa 200 euroa.

Asiakaspalvelu

Guts tarjoaa osaavan asiakaspalvelun, johon voidaan ottaa yhtyettä suomeksi asioiden puhelimella, sähköpostilla tai live-chatissa. Kaikkein kätevimmin yhteydenotto onnistuu chatissa, ja yhteyttä voi ottaa kaikenlaisissa tilanteissa helposti.
Etsi:
Paras vedonlyöntisivusto
ComeOn Vedonlyönti
Talleta €10, pelaa €50 tai 100% jopa €300
ComeOn
Pelaa!
Bethard vedonlyönti
100% talletusbonus jopa €100
Bethard
Pelaa!
Unibet logo
€100 talletusbonus ja €10 riskitön veto
Unibet
Pelaa!

Categories: Main