Koska kyseessä on suuremman luokan pelisivusto, myös bonuksilta voi odottaa paljon. Erilaisia bonuksia tarjotaankin kaikkiin sivuston osioihin, eikä vedonlyöjiäkään olla unohdettu. Heti tervetulolahjaksi uudet pelaajat saavat vedonlyöntiin 100% bonuksen aina 100 euroon asti, eli maksimissaan pelaaja voi tallettaa täydet 100 euroa ja saada tähän päälle vielä toiset 100 euroa kaupan päälle, ja yhteensä pelattavaa siis 200 euron edestä. Tähän lisäksi saadaan vielä 10 euron riskitön mobiiliveto, joka siis tarkoittaa sitä, että pelaaja voi tehdä Unibetin mobiilissa 10 euron vedon, ja jos hän häviää vetonsa, Unibet maksaa pelaajalle 10 euroa takaisin. Jos veto taas voitetaan, pelaaja voi pitää voittorahansa ihan normaalisti.

Tervetulobonuksen lisäksi on tietenkin myös tarjolla monia muitakin etuja ja bonuksia vedonlyöjille Unibetissä. Tällä hetkellä esimerkiksi jalkapallon EM-kisoihin saadaan lisää jännitystä osallistumalla erilaisiin kilpailuihin, joista saadaan päivittäisiä palkintoja, kuten pelikonsoleita ja jalkapallotähtien signeeraamia paitoja. Koko kilpailun päävoitto on kaksi lippua finaaliin, jok varmasti kelpaa jalkapallofaneille. EM-kisoissa on myös voimassa Unibetin lisäaikavakuutus, eli jos ottelussa tehdään maali lisäajalla, pelaaja saa valituissa kohteissa panoksensa takaisin 100 euroon asti. Myös sellainen etu EM-kisoissa on, että jos joukkue putoaa rangaistuspotkukilpailussa ja pelaaja on lyönyt vetoa sen puolesta, hän saa rahansa takaisin 50 euroon asti. Muitakin ajankohtaisia etuja ja bonuksia on tarjolla usein, joten Unibetin Kampanjat-sivua kannattaa pitää tarkasti silmällä, ja sen uutiskirjeenkin tilaajaksi voi olla hyödyllinen liittyä.

Ja jos pelaaja haluaa välillä pelailla muitakin kasinon tarjoamia pelejä tai vaikka pokeria, niihinkin tarjotaan runsaasti monipuolisia ja hyödyllisiä bonuksia, jotka kannattaa hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Joskus vedonlyönnin ja pokerin bonuksia myös yhdistellään kätevästi, eli pelaaja tekee vaikka vedon tietyssä kohteessa ja saa bonusta pokerin kokeilemiseen, sekä toisinpäin. Tämä mahdollistaa Unibetin muidenkin peliosioiden kokeilemisen kätevästi, sillä onhan välillä vaikka vetojen lomassa mukava pelata hieman pokeria tai kokeilla blackjackia.

Categories: Main